Diari 33 : Ada Hikmahnya

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini, aku bangun tidur sekitar jam 4 pagi. Tidur lewat semalam (jam 11 malam) . Sejuk sangat pagi nie 🙂 (pakai boxer jer tidur)..Haha..Okay, hari ini ada banyak perkara yang nak aku kongsikan, kira diari…

Diari 32 : Irama Hati

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Bulan lepas, aku ada beli beberapa premium templates, themes, plugin, dan page builder untuk kerja-kerja web development. Hampir kesemuanya belum aku gunakan lagi, dah “test-drive” secara live, cuma belum guna dalam real production.. Kesemua item yang…

Diari 30 : Tak Seperti Dulu

0

Assalammualaikum Dan Sejahtera.. Alhamdulillah, hari ini aku dapat selesaikan apa yang aku planning (rancangkan). Lepas cuci kereta, aku kemaskan bilik dan ruangan kerja (bersepah sangat). Aku kemas bersama dengan ayah aku.. Haha.. 🙂 . Kemudian sekitar jam 3 petang, aku…

Diari 29 : Hari Cuti

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Malam semalam aku tidur lewat sedikit (tapi sebelum pukul 10 malam lah). Ayahku tiba kat rumah tepat jam 9 malam (daripada Perak). Aku salam dan cium ayah, kemudian ayah berikan coklat (cadbury) kepada.. Ayah tahu aku…

Diari 28 : Sakit Lagi..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, hari ini aku dapat mulakan kerja (freelance) aku pada awal pagi sebagaimana yang aku ceritakan di dalam Diari 27 : Pengalaman. Aku rasa, aku yakin dengan cara ini (banyak juga kerja yang dapat aku lakukan…

Diari 27 : Pengalaman

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah sebagaimana yang dirancangkan, semalam aku tidur pukul 9 malam, aku golek kiri-kanan..rasanya sebelum pukul 10 aku dah tidur.. Alarm phone berbunyi tepat pukul 2 pagi, tapi aku sambung tidur balik.. Haha.. Tepat pukul 3 pagi,…

Diari 26 : Tukar Waktu

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini, aku rasa badan aku betul-betul dah fit. Rasanya dah seminggu takde Overtime.. Kira macam dah recover balik lah.. Sebelum nie asyik penat jer kan 🙂 .. Tak bermaya dan asyik nak menangis jer.. Haha…..

Diari 25 : Migrain Lagi..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera… Hari ini aku bangun awal sedikit, sekitar jam 4 pagi sebab Rao cakap nak datang rumah aku dalam pukul 7 Pagi..Bangun jer aku terus memasak (ini pun dah nak dekat sejam), mandi, bersenam, dan cuci kandang…

Diari 24 : Untuk Dia

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini macam-macam cerita ada, tapi aku taknak cerita semualah (ada perkara yang terlalu personal). Aku cuma save sebagai draft jer, tak publishkan untuk bacaan umum. Petang tadi Rao pinjam kereta aku untuk bawa anak dia…

Diari 22 : Cerita Hati

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Perasaan tak, aku tak pernah cerita pun pasal agama dalam diari-diari aku. Nak tau Sebab apa ? Sebab aku tak suka bercerita mengenai agama. Sesiapa yang rapat dengan aku, akan faham perkara ini.. Aku pernah tanya…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00