Diari 57 : Hanya sekali..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Petang tadi, selepas pulang dari tempat kerja, aku singgah sebentar di Pasaraya NSK (beli barang keperluan).. Kemudian, pergi ke Bandar Rawang (beli makanan kucing pula).. 🙂 . Tapi petang nie jalan tak sesak lah.. smooth jer…

Diari 56 : Yang Tersembunyi

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Petang tadi, lepas balik kerja, aku singgah dulu kedai makan (bungkus daging merah), memang favorite lah.. 🙂 . Selalunya, bila teringin nak makan sesuatu (aku akan beli jer).. Lepas balik kerja, mesti aku singgah kedai makan…

Diari 55 : Dan Seperti Dulu

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Semalam merupakan hari pertama aku bekerja setelah seminggu bercuti. Aku tak menulis diari ahad lepas & juga malam tadi kerana tak berapa nak sihat.. Ada banyak cerita yang aku nak rakamkan dalam diari nie :-).. Semalam…

Diari 54 : Yang Dicari

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera… Alhamdulillah, akhirnya aku dah dapat connect Payment Gateway ke dalam website aku. Kalau diikutkan, dah tak banyak lagi kerja yang tinggal. Tapi kena periksa juga satu persatu item (nak pastikan takde yang terlepas pandang) dan juga…

Diari 53 : Sesuatu Perkara

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Pukul 12 Tengah hari tadi, aku cakap kat ibuku, “Mak,nak pergi sembahyang jumaat jap”. Ibuku tanya, “masjid sini ke ?” . Aku jawab, “tak, kat Serendah”. Ibuku balas, “iyolah tue..”.. Haha.. 🙂 . Kalau orang dulu-dulu,…

Diari 52 : Rahsia Lelaki

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Ketika ini aku sedang menikmati hidangan nasi lemak.. Rehat sekejap, sambil-sambil tue tulis diari sekali .. Hari ini,banyak data yang perlu aku key-in di dalam web database. Bayangkan berapa banyak tempat kat Malaysia nie, aku bermula…

Diari 51 : Rutin

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini, aku meneruskan lagi kerja-kerja freelance seperti biasa (tinggal lagi 10 hari untuk disiapkan).. InsyaAllah boleh, aku akan releasekan “beta version” pada akhir bulan ini (dibuka hanya untuk tester sahaja), kemudian aku akan lakukan sedikit pengubahsuaian…

Diari 50 : Yang Merubah

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, hari ini dah masuk hari kedua aku bercuti (Selasa) dan semuanya berjalan sebagaimana yang dirancangkan, InsyaAllah 🙂 . Petang semalam sekitar jam 6:00 petang, aku pergi ke Bukit Sentosa (Gym)… Lebih kurang setengah jam (sampai…

Diari 49 : Yang Berbisik Itu..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, semalam selamat sampai ke puncak Bukit Fraser bersama rakan-rakan sekerja dan juga teman-teman yang lain. Kami berkumpul di Dataran Kuala Kubu Bharu lebih kurang jam 8:30 pagi, kemudian sarapan pagi terlebih dahulu di Restoran Sulaiman…

Diari 48 : Sebelah Dunia Khai

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera… Pagi semalam masa nak pergi kerja, seperti biasa ibuku akan tunggu di luar rumah, nak bye-bye.. 🙂 (Ini dah jadi tradisi keluarga kami). Masa nak masuk dalam kereta, aku cakap dengan ibuku, “tahun ini kita nak…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00