Diari 69 : Pecahan Hati

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari pertama aku bekerja semula (pada hari rabu), tangan aku terseliuh (dengar bunyi tulang).. Aku ingat tangan dah patah (tapi aku buat-buat steady jer masa tue).. Haha..:-) . Aku cakap kat Rao, “saya rasa tangan saya…

Diari 68 : Perkara Yang Tidak Diduga..

0

Assalammualaikum Dan Sajahtera… Malam tadi, aku keluar sekejap, pergi Parkson (beli minyak wangi).. Minyak wangi dah habis ?. Dua-dua habis (satu Boss-Number 1, then Tommy Hilfiger-Loud) dalam minggu ini juga pulak tue.. ?Minyak wangi boleh tahan berbulan (tak rugi beli)….

Diari 65 :Untuk Sahabat

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini aku lalui pengalaman baru dalam hidupku. (digantung kerja). Lain jer rasanya tadi (macam rasa kena buang sekolah dulu).. Haha.. 🙂 . Serius sama rasanya.. Feeling dia, jangan cakaplah.. rasa muda sekejap.. 🙂 Ada dua…

Diari 63 : My First Baby

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, hari ahad lepas, program Geng Steady Siri-kedua : BBQ Di Sungai Pinang dah berjaya dijayakan oleh semua-semua ahli group.. 🙂 . InsyaAllah, planning kitaorang lepas nie nak pergi berkemah (waktu malam) di tepi sungai sekitar…

Diari 62 : Akan Berakhir..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, maghrib tadi sakit kepala aku dah semakin surut (migrain).. Hari ini memang out lah. Tengah hari tadi, aku dah dapat rasa lain macam (dapat rasa aura migrain tue dah nak sampai). Aku ambil keputusan yang…

Diari 61 : Bad Boy

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Malam nie aku tidur lewat sedikit, ada perkara yang perlu diselesaikan (freelance). Hari tue (4/3/2019), aku dah release beta version (web) bagi tujuan pengujian (untuk melihat kekurangan yang ada). Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar dan ada…

Diari 60 : Dia..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini ada berita yang tak berapa nak best.. Kak Nani beritahu kepadaku, akhir bulan nie, dia akan berhenti kerja, tukar kat tempat kerja yang lebih baik.. Aku pun rasa macam “down” ajer lah hari nie,…

Diari 59 : Untuk Aishah

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini adalah hari kejadianku (birthday).. 🙂 . Genaplah 33 tahun usiaku di tahun ini. Masih bujang (belum berkahwin) dan perancanganku untuk mengakhirinya pada tahun ini (InsyaAllah).. Terima kasih abang-abang (Abang Zul, Abang Shokeri, Rao) dan…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00