Diari 104 : Yang Melahirkan Rasa..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, hari ini secara rasminya, aku telah berjaya melancarkan laman web terbaru daripadaku, VIRAL.MY secara live production. Namun begitu, ia masih lagi di dalam versi pengujian (public beta version), dimana fungsinya boleh dikembangkan, diubah ataupun ditingkatkan…

Diari 102 : Mencari Pengalaman..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Rasa macam dah lama sangat tak menulis ?. Kesihatan tak berapa nak baik kebelakangan ini. Setiap hari sakit kepala (migrain). Sebagaimana yang aku ceritakan sebelum ini, jika aku sakit kepala, memang tak boleh nak buat apa…

Diari 99 : Disebalik Realiti..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Sebagaimana yang dijanjikan, untuk diari yang ke 99 ini. Aku telah pun berjanji untuk menulis mengenai Adik-adik kita (Rahim,Sai, dan Afiq). Tapi disebabkan kau orang semua masih lagi bekerja disana, abang tangguhkan dulu lah ye.. Haha.?(abang…

Diari 98 : Datangnya Kurniaan..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini masuk hari kelima umat Islam berpuasa. Alhamdulillah, aku masih dapat mengharunginya dan InsyaAllah, semoga aku diberikan kekuatan dan kesabaran untuk menempuhinya sehinggalah keakhirnya.. Hari ini, adik-adik (Rahim,Sai,Afiq) tak datang kerja,tak dapatlah nak korean mukbang…

Diari 97 : Hari Keempat Berpuasa..

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, hari ini dah masuk hari ke-empat berpuasa. Hari pertama dan kedua (rasa nak pengsan). Walaupun aku nie jenis kurang makan (tapi aku tak boleh tahan dahaga). Masuk hari ketiga dan ke-empat (dah steady). Aku gurau-gurau…

Diari 96 : Perkara Yang Tertangguh..

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini, badanku rasa tidak bermaya (terlalu letih). Mungkin juga disebabkan oleh keletihan hari semalam (tak habis lagi). Pagi semalam, sebagaimana yang dirancang, aku pergi ke Bandar Rawang untuk menyelesaikan beberapa kerja. Ini termasuklah membuka akaun…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00