Diari 112 : Tak Pernah Dilupakan..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari nie kepala aku sakit sangat (migrain). Bermula dari waktu tengah hari tadi (selepas waktu rehat).Sakitnya jangan cakaplah,tak tertanggung rasanya. Aku sebenarnya dah penat untuk melaluinya.. Letih sangat.. Aku tak tahu nak buat macam mana lagi,…

Diari 111 : Persinggahan Hati

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Dah lama tak menulis kan ? Boleh dikatakan sekarang nie dah jarang-jarang menulis diari (ada sedikit masalah). Perlukan masa dan ruang untuk diri sendiri. Aku tak tahu nak selesaikan masalah ini macam mana (tak ada pengalaman…

Diari 109 : Gerimisnya Aksara Hati

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, dah selamat sampai di rumah. Hari ini, aku pulang seorang sahaja meninggalkan Ibu dan Atok di Negeri Sembilan. Esok aku bekerja semula selepas hampir seminggu bercuti Hari Raya. Aku bertolak dari sana tadi sekitar jam…

Diari 108 : Kiasan Kata Sarkastik..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, dah selamat sampai di Senawang, Negeri Sembilan. Aku bertolak dari Rawang sekitar jam 4:30 petang dan sampai sekitar jam 8 Malam. Jalan sesak tak ingat punya (lenguh kaki aku weih tekan break). Baru aku tahu…

Diari 107 : Keadaan Yang Sebenarnya..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Dari petang tadi sampailah sekarang, aku masih di depan laptopku membuat kerja-kerja yang masih belum ku jumpa lagi jalan penyelesaiannya ..Haha.. 🙂 . Penatnya jangan cakaplah, try and error dari petang sampailah sekarang. Itu dah jadi…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00