Diari 126 : Lepaskan Ia Pergi..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Malam ini, aku menghadiri perjumpaan mingguan dan latihan bagi agent di Agensi Hartanah. Selepas pulang dari tempat kerja tadi, aku terus bersiap dan bertolak dalam keadaan hujan lebat. Alhamdulillah, rezeki aku dapat Agensi Hartanah di Rawang….

Diari 124 : Antologi Hati

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari ini merupakan hari Ahad. Macam biasa, selepas bangun daripada tidur awal pagi tadi, aku bersihkan kandang kucing terlebih dahulu, cuci aquarium kura-kura, aquarium ikan, cuci kereta dan akhir sekali kemaskan tempat tidur aku. Rasa sekejap…

Diari 121 : Lelaki Yang Berlari..

0

Assalammualaikum Dan Salam sejahtera.. Alhamdulillah, hari ini aku dapat mengharungi kehidupan tanpa ubat migrain (sampai sekarang masih okay lagi).. 😉 .Mula-mula aku rasa takut juga sebab dah terlewat makan ubat. Tapi aku steady jerlah, alang-alang dah lupa makan ubat, aku…

Diari 120 : Hanya Perasaan

0

Assalammualaikum Dan Sejahtera.. Alhamdulillah, hari nie dah masuk hari ke 20 aku berhenti merokok (mula pada 1 july 2019). Apa perbezaan yang dapatku rasakan selepas berhenti merokok ?. Aku tak rasa ada banyak perbezaan lah, dari segi kesihatan (seperti itu…

Mutiara Kata 2 : Imam Al-Ghazali

0

Imam Al-Ghazali atau nama sebenarnya, Muhamad bin Muhammad bin Muhammad bin Ahmad Al-Ghazali Al-tusi. Dipanggil sebagai Al-Ghazali kerana dinisbahkan kepada tempat kelahirannya iaitu di ghazalah yg terletak dipinggir bandar Tusi di dalam wilayah KhUrasan, Parsi, (Iran). Beliau merupakan tokoh pemikir…

Diari 119 : Yang Takkan Hilang Lagi..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Bangun tidur awal pagi tadi, kepala aku masih lagi sakit. Tetapi, aku tetap bangun dari tidurku, kemudian mandi dengan harapan sakit kepalaku akan hilang. (Tetap ia tidak berkurang). Siap pakai baju, aku berbaring sebentar. Kemudian aku…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00