Diari 140 : Sakti

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, malam nie secara rasminya aku lancarkan laman web terbaru daripadaku, bukitberuntung.my . Laman web hartanah yang dikhususkan untuk hartanah di kawasan bukit beruntung dan juga bukit sentosa. InsyaAllah dalam minggu ini, aku akan develop &…

Diari 136 : Takdir Yang Tersembunyi

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Malam isnin (seperti kebiasaan), aku akan menonton rancangan Variety Show Korea, Running Man. Aku follow rancangan nie semenjak dari tahun 2012 lagi. Aku ada semua episod rancangan tersebut waktu dahulu, tapi aku dah delete semuanya (tak…

Diari 134 : Naratif Yang Pudar

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari nie sahaja aku dah menulis dua diari kan ?.. Haha.. maklumlah tak bekerja.. 🙂 . Tengah hari tadi, aku dah start design web biliksewa.my . (Aku nak siapkan dalam masa 2 hari). Ia merupakan satu…

Diari 133 : Cabaran Dua Hari…

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera… Hari ini aku tidak bekerja (bercuti) bagi menghabiskan balance cuti tahunan yang masih ada lagi sebelum akhir bulan ini (masih ada 2 hari setengah). InsyaAllah hari sabtu minggu depan, aku akan bercuti lagi. Akhirnya dapat juga…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00