Diari 154 : Kebetulan ?

0

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.. Malam nie, eh dah pagi, 🙂 aku menulis dalam keadaan yang gelap. Hanya ditemani dengan cahaya dari laptop ini sahaja. Banyak pula correction yang perlu dibuat.. Hahaa.. Aku tidur sebilik dengan ibuku sepanjang di Negeri Sembilan…

Diari 152 : Nilaikan Hatimu

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Dah hampir seminggu juga aku tak menulis diari. Agak busy juga beberapa hari nie, takde masa nak menulis sangat. Hari ini dah masuk 1 oktober 2019, kira dah genap sebulan lah aku berhenti kerja kan. Apa…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00