Diari 162 : Garisan Masa & Hati..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, hari nie dah masuk bulan yang terakhir bagi tahun 2019. Tak ku sangka sejauh ini dapat ku harungi akan kehidupan dunianya. Ya, dengan umur yang hampir menginjak 34 tahun ini, bicara kata-katanya hanya membicara soal…

Diari 161 : Melangkau Hari

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Lama tak menulis kan ? Hahaa.. ada dalam 2 minggu juga. Ini merupakan jarak tempoh yang paling lama sekali aku tak menulis. Kenapa tak menulis ? Sebab dalam tempoh masa 2 minggu nie, aku agak struggle…

Diari 160 : Adam Haris

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Adam Haris ? Siapa Dia ? Hahaa.. Malam semalam aku berbual dengan Wawa, dia katakan yang dia dah ada nama untuk anak lelaki.. Hahaa.. 🙂 . Ini just diari gurau-gurau jer lah ye.. jangan ambil serius…

Diari 158 : Aksara Yang Terhenti

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Haaa… Banyak juga perkara yang aku nak kongsikan untuk minggu ini, tapi tak tahu nak start dari mana.. Hahaaa… Jap aku fikir sebentar.. 🙂 . Hurmm.. Baiklah, minggu lepas, hari selasa aku dan juga keluargaku pergi…

Diari 157 : Titisan Air Hujan

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, malam nie aku dapat launch website terbaru daripadaku Viral.my (property website) di dalam versi beta stage (peringkat pengujian). Domain nie dah macam-macam versi aku buat sebelum nie.. Hahaa.. tapi kali nie aku dah putuskan untuk…

Diari 156 : Pertama Dan Terakhir

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Jam dah menunjukkan pukul 1:30 minit pagi.. Hehee.. Sebenarnya malam-malam macam nie kan, perasaan akan mudah jadi lembut. Jika waktu siang itu menjadikan diri kita ini dikuasai dengan sifat-sifat yang buruk, maka malam lah yang selayaknya…

Diari 154 : Kebetulan ?

0

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.. Malam nie, eh dah pagi, 🙂 aku menulis dalam keadaan yang gelap. Hanya ditemani dengan cahaya dari laptop ini sahaja. Banyak pula correction yang perlu dibuat.. Hahaa.. Aku tidur sebilik dengan ibuku sepanjang di Negeri Sembilan…