Diari 154 : Kebetulan ?

0

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.. Malam nie, eh dah pagi, 🙂 aku menulis dalam keadaan yang gelap. Hanya ditemani dengan cahaya dari laptop ini sahaja. Banyak pula correction yang perlu dibuat.. Hahaa.. Aku tidur sebilik dengan ibuku sepanjang di Negeri Sembilan…

Diari 152 : Nilaikan Hatimu

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Dah hampir seminggu juga aku tak menulis diari. Agak busy juga beberapa hari nie, takde masa nak menulis sangat. Hari ini dah masuk 1 oktober 2019, kira dah genap sebulan lah aku berhenti kerja kan. Apa…

Diari 151 : Aku

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, malam nie aku berjaya migrate kan blog lelakiberlari.com ke provider web hosting yang baru. Sekitar jam 9 malam tadi, aku cuba untuk mengakses blog, tapi tak boleh, aku suspect server down. Aku periksa di dalam…

Diari 150 : Melarik Cahaya Ilmu

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Sebelum itu, aku nak kongsikan channel instagram yang diwujudkan khas untuk blog lelakiberlari.com nie. Aku harap semua orang boleh follow lah ye 🙂 . InsyaAllah, aku akan sentiasa update kandungan grafiknya dari semasa ke semasa. Kata-katanya…

Diari 149 : Berlari Mencari Pelangi

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Sebelum tue, meh kita dengar petikan gitar daripadaku yang telah ku muat naik di channel instagramku malam tadi. Aku guna gitar akustik (guitar elektrik bunyi tak berapa nak best sebab takde gadget). Alhamdulillah, hari ini pun…

Diari 148 : Jalur Mata Yang Berdarah

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah hari ini sihat.. hehee.. 🙂 . Nikmat kesihatan nie merupakan salah satu nikmat yang paling besar di dalam kehidupan seseorang. Jika ada harta sebanyak manapun, kalau sakit tak sembuh-sembuh, takkan berguna semua itu. Ini mengikut…

Diari 146 : Cerita Seminggu

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Rasa menyesal pula kumpulkan semua diari di dalam masa seminggu.. Hahaa.. Aku dah takkan buat macam nie lagi lepas nie. Untuk mukadimah diari malam nie, aku tulis setelah semuanya sempurna dari diari hari pertama sehingga ke…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00