Diari 145 : Terbang Bebas..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Dah lama sangat rasanya tak menulis diari (dah gian nie).. Hahaa.. Kali terakhir rasanya malam isnin minggu lepas (ketika berada di Senawang). Selalunya, jika aku tak menulis sekalipun, aku akan tetap login ke dalam dashboard blog…

Diari 143 : Perjalanan Takdir

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. InsyaAllah, esok aku akan menghantar adik perempuan ku ke Johor (Uitm Segamat). Ayah tak berapa sihat untuk beberapa hari ini. Ini adalah kali pertama aku pergi ke Johor dan juga merupakan perjalanan yang paling jauh akan…

Diari 142 : New Chapter

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, boleh dikatakan aku dah selesai menempuhi chapter pertama di dalam diari kehidupanku. Hehe.. 🙂 . Untuk diari 142, aku akan memulai semula perjalanan hidupku (bercerita akan kisahnya). Yang menariknya, chapter pertama diariku berakhir pada diari…

Diari 140 : Sakti

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, malam nie secara rasminya aku lancarkan laman web terbaru daripadaku, bukitberuntung.my . Laman web hartanah yang dikhususkan untuk hartanah di kawasan bukit beruntung dan juga bukit sentosa. InsyaAllah dalam minggu ini, aku akan develop &…

Diari 136 : Takdir Yang Tersembunyi

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Malam isnin (seperti kebiasaan), aku akan menonton rancangan Variety Show Korea, Running Man. Aku follow rancangan nie semenjak dari tahun 2012 lagi. Aku ada semua episod rancangan tersebut waktu dahulu, tapi aku dah delete semuanya (tak…

Nak tanya ? Meh WhatsApp !

Seorang Freelance Web Developer, Budak Kurus Dan Selalu Migrain !!.. Nak Buat Website Super Murah ? WhatsApp jer..

Lelakiberlari.com

Khairul Azahar Sharriffuddin

Online

Khairul Azahar Sharriffuddin

Salam, what can i do for you ? 00.00